Latest internal news

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen markerer næste år sin 50 års fødselsdag ved at invitere hele Danmark til løbefesten

”Royal Run” mandag den 21. maj 2018.

Mandag den 21. maj 2018 inviteres alle med til at fejre Kronprinsen på to forskellige distancer i København / Frederiksberg og i landets fire andre største byer: Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense.

I anledning af Kronprinsens runde dag omdannes Danmarks fem største byer til én stor løbefest hele mandag den 21. maj 2018. Royal Run, som eventen hedder, bliver den første store begivenhed i den kongelige fødselsdagsuge. Her kan danskerne komme helt tæt på Kronprinsen og fejre fødselaren ved enten at løbe eller gå sammen med ham.

Én kongelig festdag, to distancer, fem forskellige byer

I Danmarks fem største byer vil der være to distancer: One Mile (1,609 km) og 10 km. Alle fem byer afholder hele dagen en lokal fest, hvor alle er velkomne.

Kronprinsen begynder dagen i Aalborg, hvor han løber One Mile. Herefter fortsætter han til Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor han ligeledes løber One Mile, inden han slutter sin løbefest af i København / Frederiksberg med at løbe 10 kilometer gennem hovedstaden sammen med alle, der har lyst til at være med.

 FOR AMOKKERE

Det royale løb med kronprins Frederik løber som sagt afsted 21. maj 2018.

Det første sted HKH løber er i Aalborg så det bliver tidligt på dagen.

Det er nu muligt for medlemmer af klubber under Dansk Atletik Forbund at købe vouchers på forhånd så man er sikker på at kunne købe et startnummer 1. november 2017 når det hele løber af stablen.

Et startnummer til One Mile distancen koster 75 kr. og et startnummer til 10 km koster 250 kr. (vi har ikke set hvad prisen er i almindelig salg men vi gætter på at det her initiativ er fordi man forventer stor rift om især 1 miles billetterne fordi …

HKH Frederik løber med på 1 mile, men ikke på 10 km


Husk tilmelding er bindende da vi binder os overfor DAF

SIDSTE FRIST FOR TILKENDEGIVELSE ER 25. OKTOBER DA AMOK HAR FRIST TIL 26. OKTOBER

AMOK HAR MAKS 100 PLADSER

1 mile tilmelding https://doodle.com/poll/k5peh2rquc7id8ga

10 km tilmelding https://doodle.com/poll/uwdwip8ggwz7zhzp

Se også